x

Læs Freja Kirks studiedagbog fra London – del 1

Læs Freja Kirks studiedagbog fra London – del 1

Sangerinden og sangskriveren Freja Kirk vandt i marts DPA's (Danske Populær Autorer, red.) og Bands of Tomorrows sangskriver-konkurrence for unge sangskrivere om en uge til London. Freja er af sted med kollegaen Alexander Grandjean fra søndag den 10. maj -16. maj og skriver dagbog fra studiearbejdet til GAFFAs læsere.

Der er booket sessions til hende alle dage med følgende markante sangskrivere, teknikere og producere:

Will Simms (http://12one.net/will-simms/) - #1 på Billboard-charten samt sange med for eksempel Lil Jon og Chad Hugo (Neptunes).
Michael Angelo (http://www.tileyard.co.uk/music/our-writers/6/) - Grammy-nomineret for Sam Smiths album, som han er tekniker på.
Grace Tither (http://www.tileyard.co.uk/music/our-writers/16/) -Ella Eyre, Christophers "Copenhagen Girls" m.fl., Kato, Nabiha, Brandon Beal, iSHi, Zara Larson m.fl.
Lorenzo Cosi (http://lorenzocosi.net/) - sange med for eksempel Lana Del Rey.Se flere billeder af Freja Kirk i London her
Tonino (http://www.tileyard.co.uk/music/our-writers/15/) - 6 top 10 sange i 4 forskellige territorier.

Freja Kirks studiedagbog begynder her.

 
"Søndag d. 10. maj 2015:
 
Endelig kom vi afsted til London. Vi har – sammen med DPA (Danske Populær Autorer, red.) – knoklet og knoklet de sidste mange uger på at få sessions i hus og planlagt ugen bedst muligt. Alle dage er nu helt pakket med møder og studieaftaler, og vi glæder os til at løfte sløret for, hvem vi skal arbejde med senere på ugen.
 
Vores første dag er gået med at lande og få etableret os samt få sat et mini-studie op i huset, hvor vi bor. Vi fløj fra henholdsvis København og Barcelona og mødtes i Gatwick til kaffe og high fives.
 
Solen har skinnet fra en skyfri himmel, og vi har haft en kanon start på, hvad vi tror bliver en for svedig uge. Da vi ankom til DPA's hus – som vi skal bo i den næste uge – smed vi taskerne og fik kæmpe optur over at have tre etager for os selv, sol på vores terasse og selvfølgelig en jacuzzi – nu skal vi bare slås om, hvem der får lov til at sove i Master Bedroom. Effektiv dag med to sange i hus, masser af sund mad, kaffe, musik, sol og chill.
 
I morgen har vi første session ude af huset, og vi glæder os. Nu skal vi sove – mørket er faldet på over London, og dynerne kalder efter en lang dag.
 
XX
 
Godnat fra Alexander og Freja 
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA