x

Se Marilyn Manson som tysk dæmon

Se Marilyn Manson som tysk dæmon

Så er Marilyn Manson på banen med en ny video, og i denne spiller han en dæmon, der er kendt fra de tyske folkemyter - nemlig Mephistopheles, en sammensætning af en ødelægger og en løgner.

Videoen  til "The Mephistopheles of Los Angeles" begynder med en kort musikløs indledning, hvor skuespilleren Michael K. Williams ("The Wire", "Boardwalk Empire") agerer den kendte tyske figur Faust, som har indgået en pagt med djævelen. I scenen skal Williams tydeligvis møde Marilyn Mansons Mephistopheles-karakter, og inden da får han sagt: "Den første gang, jeg mødte ham, kunne jeg mærke hundene fra helvede". Hvad der så sker, kan du se i videoen nedenunder. 

"The Mephistopheles of Los Angeles" kommer fra Marilyn Mansons album "The Pale Emperor", der udkom i januar 2015. Det er den 46-årige sangers tiende album, og GAFFAs anmelder var mere end begejstret og kastede fem stjerner efter det. I anmeldelsen lyder det blandt andet: "Det er usikkert, om Marilyn Manson igen får den gennemslagskraft, han havde i 90'ernes mere internetfattige verden, men han formår på ny at tage os med ind i mørket. Kejseren har atter noget på hjerte."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA