x

Efterklang klar med opera i forladt nødhospital

Efterklang klar med opera i forladt nødhospital

Selvom Efterklang tilbage i 2014 tilkendegav, at de afholdt deres sidste koncert, var det alligevel ikke helt slut. For de tre Efterklangmedlemmer Mads Brauer, Casper Clausen og Rasmus Stolberg teamede nemlig op med den finske slagtøjsspiller og trommeslager Tatu Rönkkö, under bandnavnet Liima. 

Men det er åbenbart heller ikke slut med selve Efterklang, for nu meddeler drengene, at de har arbejdet på noget specielt det sidste stykke tid - som Efterklang. Der er tale om en opera med navnet "Leaves - The Colour Of Falling", der vil blive opført i en koldkrigs-bunker - mere præcist et forladt nødhospital: "En gruppe mennesker har søgt ly under jorden for at undslippe en katastrofe. Siden er de forsvundet. Publikum føres gennem det underjordiske, kultiske univers, i søgen efter de forsvundne menneskers skæbne," lyder det om operaen på Copenhagen Opera Festivals hjemmeside. Stykket er kreeret i samarbejde med komponisten Karsten Fundal, der blandt andre også har arbejdet sammen med Oh Land og Tina Dickow. 

I alt 14 opførelser af operaen er på programmet denne sommer, og grundet den specielle bunker-lokation er der kun 60 billetter til salg pr. forestilling. "Leaves - The Colour Of Falling" har premiere søndag den 26. juli, og den sidste opførelse falder lørdag den 8. august. 

Operaen finder sted i Det Gamle Kommunehospital i København. Du kan se alle datoerne for forestillingerne og købe billetter lige her

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA