x

Lyt til Leonard Cohens kommende album

Lyt til Leonard Cohens kommende album

Det er ikke længe siden, den erfarne sanger og sangskriver Leonard Cohen delte et nummer fra sin nyeste plade "Can't Forget: A Souvenir af the Grand Tour", hvor han offentliggjorde nummeret "Choices", og forinden havde han delt "Never Gave Nobody Trouble". Nu er han så endnu en gang ude med uddrag fra pladen, blandt andet på YouTube, hvor han har delt fem numre, og på Spotify, hvor hele hans nye plade har været tilgængelig de seneste par dage. 

Pladen er indspillet på hans seneste "Old Ideas"-verdensturné i 2012 og 2013 og tæller blandt andet "Got a Little Secret" og "Never Gave Nobody" som begge er nyskrevne numre, men også sjældenheder fra hans bagkatalog som "Field Commander Cohen", "Light as the Breeze" og "Night Comes On" er at finde blandt de ti numre. 

Leonard Cohen blev i sin tid bedraget af sin egen manager, der havde stjålet hele hans formue. Efterfølgende tog han i 2008 ud på sin første turné i 15 år, der strakte sig til 2010. To år senere fulgte han op med "Old Ideas"-turnéen, der sluttede i Auckland den 21. december 2013, og han har ikke givet koncert siden. Han har til gengæld udgivet studiealbummet "Popular Problems" i 2014.  

Lyt til Cohens fem seneste uploads her:

Light as the Breeze:

Night Comes On:

Stages:

Got a Little Secret:

Field Commander Cohen:

Ønsker man at høre hele hans nye plade, så kan den findes på blandt andet Spotify lige her: 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA