x

Læs Freja Kirks studiedagbog fra London – del 3

Læs Freja Kirks studiedagbog fra London – del 3

Se flere billeder af Freja Kirk i London her

Sangerinden og sangskriveren Freja Kirk vandt i marts DPA's og Bands of Tomorrows sangskriver-konkurrence for unge sangskrivere om en uge til London. Freja er af sted med kollegaen Alexander Grandjean fra søndag den 10. maj -16. maj og skriver dagbog fra studiearbejdet til GAFFAs læsere.

Der er booket sessions til hende alle dage med følgende markante sangskrivere, teknikere og producere:

Will Simms (http://12one.net/will-simms/) - #1 på Billboard-charten samt sange med for eksempel Lil Jon og Chad Hugo (Neptunes).
Michael Angelo (http://www.tileyard.co.uk/music/our-writers/6/) - Grammy-nomineret for Sam Smiths album, som han er tekniker på.
Grace Tither (http://www.tileyard.co.uk/music/our-writers/16/) -Ella Eyre, Christophers "Copenhagen Girls" m.fl., Kato, Nabiha, Brandon Beal, iSHi, Zara Larson m.fl.
Lorenzo Cosi (http://lorenzocosi.net/) - sange med for eksempel Lana Del Rey.Se flere billeder af Freja Kirk i London her
Tonino (http://www.tileyard.co.uk/music/our-writers/15/) - 6 top 10 sange i 4 forskellige territorier.

Freja Kirks studiedagbog fortsætter her.

"Tirsdag den 12. maj 2015:
 
Vi lagde hårdt ud med en broccoliomelet og to kopper kaffe. Vi valgte at droppe bussen og i stedet gå hen til studiet, selvom det lå en time væk. Det er hverken særlig mange skridt, man får taget, eller særlig meget af byen, man får set, når dagene er så lange og tætpakkede. Så når man får muligheden for at suge lidt D-vitaminer til sig og få set lidt af byen, så er det med at slå til.
 
I dag arbejdede vi med endnu en ny fyr, der hed YK. Detroit producer, som har boet i London i 10 år - fantastisk fyr. Grace Tither var med igen i dag og var igen helt vidunderlig! 
 
YK havde allerede forberedt en guitarfigur og et beat, og vi var blown away fra første rundgang - han havde ramt præcis det lydbillede, vi ledte efter. Dagen gik hurtigt med at brainstorme melodier, finde frem til arrangementet og sounden og skrive tekst i solen – selvfølgelig udrustet med den uundværlige kombination af god kaffe, friskpresset appelsinjuice og friske salater og frugt.
 
Sangen i dag kom til at handle om at slippe kontrollen. Både i de enkelte sekunder, hvor man træffer en beslutning, som man ikke altid kan forudse konsekvenserne af, men også i større perspektiver. Nogle gange har man bare brug for ikke at tænke sig om.
 
Vi må ikke sige noget om selve musikken, men vi er nødt til at sige, at vi føler, at sangen i dag er noget helt specielt. Det er nogle gange det svære ved ikke at kunne dele sin musik med det samme, for det er jo tit der følelserne er stærkest. Vi ville ønske, at vi kunne spille det for hele verden lige nu, for vi føler sgu, at vi har et hit. Argh! :)
 
Vi hopper i seng og glæder os til at komme i gang med dag 3 i morgen.
 
Sov godt, venner.
 
XX Alexander og Freja"
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA