x

Se trailer: Ny konspirationsfilm om Kurt Cobains død

Se trailer: Ny konspirationsfilm om Kurt Cobains død

I 1998 blev der smidt brænde på bålet under konspirationsteorier om Kurt Cobains mystikomspundne selvmord, da dokumentaren "Kurt & Courtney" insinuerede, at selvmordet i virkeligheden var et iscenesat mord efter bestilling fra Courtney Love. Nu blusser spekulationerne op igen med dokudramaet "Soaked In Bleach".

Ikke længe efter premieren på dokumentaren "Montage Of Heck" melder endnu en film sin ankomst. Et spekulativt dokudrama, der ikke bider på konklusionen om, at Cobain skulle have taget sit eget liv. I en kombination af rekonstruerede scener, knasende båndoptagelser og interviews blotlægges omstændigheder omkring grunge-sangerens såkaldte selvmord. Den dramatiske trailer lover en film spækket med tvivlsspørgsmål og skummel underlægningsmusik.

Konspirationsteorierne er også hvivlet op som sandkorn i stormvejr efter dokumentaren "Montage Of Heck", mens er alle blevet manet til jorden af instruktør Brett Morgen, der har betegnet teoretikerne som "Holocaustbenægtere".

Filmen får premiere i juni, men indtil da kan du lade dig underholde af traileren og måske endda brygge videre på egne konspirationer:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA