x

Læs Freja Kirks studiedagbog fra London – del 6

Læs Freja Kirks studiedagbog fra London – del 6

Se flere billeder af Freja Kirk i London

Sangerinden og sangskriveren Freja Kirk vandt i marts DPA's (Danske Populær Autorer, red.) og Bands of Tomorrows sangskriver-konkurrence for unge sangskrivere om en uge til London. Freja er af sted med kollegaen Alexander Grandjean fra søndag den 10. maj -16. maj og skriver dagbog fra studiearbejdet til GAFFAs læsere.

Der er booket sessions til hende alle dage med følgende markante sangskrivere, teknikere og producere:

Will Simms (http://12one.net/will-simms/) - #1 på Billboard-charten samt sange med for eksempel Lil Jon og Chad Hugo (Neptunes).
Michael Angelo (http://www.tileyard.co.uk/music/our-writers/6/) - Grammy-nomineret for Sam Smiths album, som han er tekniker på.
Grace Tither (http://www.tileyard.co.uk/music/our-writers/16/) -Ella Eyre, Christophers "Copenhagen Girls" m.fl., Kato, Nabiha, Brandon Beal, iSHi, Zara Larson m.fl.
Lorenzo Cosi (http://lorenzocosi.net/) - sange med for eksempel Lana Del Rey.Se flere billeder af Freja Kirk i London her
Tonino (http://www.tileyard.co.uk/music/our-writers/15/) - 6 top 10 sange i 4 forskellige territorier.

"Fredag den 15. maj

Så blev det fredag, og faktisk ugens sidste session - hold nu k***, hvor er det gået stærkt! Det har været så sindssygt fedt. Vi vågnede efter fem timers søvn og skulle videre til session ude langt-pokker-i-vold fra, hvor vi bor - ud til Raheem Bale. Sjældent har vi mødt så rart et menneske. Gode vibes fra top til tå, så vi var virkelig in the zone fra første sekund.
 
Raheem spillede nogle mega fede akkorder, han havde forberedt, og YES, så var vi i gang igen. Den var hård i morges efter fem dages nonstop sessions og kun fem timers søvn - det er ikke der, man har mest lyst til at sætte sig og være kreativ, men ja, pligten og lysten kaldte trods alt højere end sengen, så vi kom i gang, og det var en skøn start! En gammel fantastisk sang passede ind over Raheems akkorder, og pludselig havde vi altså et mega fedt skelet. 
 
Kaffepause på den lokale cafe og så op og arbejde videre. 
 
Pludselig bankede det på døren, og ind kom hans smukke kone og lille søde søn - stemningen var så loose og god, at man ikke kunne andet end bare at hygge sig og nyde melodierne. Der var gode tider og god musik oppe i hans studie - der skal vi helt klart tilbage. 
 
Vi skrev sangen helt færdig med ekstra finesser og melodier, og det gav sgu mening, det hele :) VI ER SÅ LYKKELIGE LIGE NU!
 
Vi tog hjem derfra, købte lidt øl og noget mad, og nu sidder vi i Bridgeman Cabin og indspiller vokaler og drikker øl - livet er ret vildt!! Nu går vi all in på de sidste småting, inden sengetid - som er meget snart.
 
Denne her tur har været for vild - TAK til DPA og Bands of Tomorrow for muligheden. Det var været over al forventning!!! Heldigvis skal vi allerede tilbage i juli :) 
 
Xx Alexander og Freja" 
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA