x

Suge Knight smidt ud af sit hus

Suge Knight smidt ud af sit hus

Suge Knight dannede i 1991 pladeselskabet Death Row Records sammen med Dr. Dre, og sammen udsendte de plader med navne som Tupac Shakur, Dr. Dre og Snoop Doggy Dogg.

Men i '96 afbrød Dr. Dre samarbejdet med Death Row, og senere samme år blev Tupac skudt. Året efter blev Suge Knight i dømt ni års fængsel (da sad dog kun omkring fire), og dermed var det stort set slut med Death Row Records.

Siden da har Suge Knight haft to kortere ture i fængslet, og han har desuden kæmpet mod en lang række forskellige sagsanlæg.

Senest er han blevet sagsøgt for $300.000 af Rap-A-Lot Records, der hævder at de har investeret i Tupac-albummet "2Face" uden dog at modtage en andel i indtjeningen.

Men det er dog et andet sagsanlæg, der nu ser ud til at slå pladeselskabsmanden i gulvet. Han tabte nemlig et $107 millioner sagsanlæg til Lydia og Michael Harris, der havde investeret $1.5 millioner i Death Row, da det skulle startes op.

De penge er nok umiddelbart for stor en mundfuld for Suge at finde under madrassen, så nu er hans madras og resten af hans ejendele blevet flyttet fra hans hus.

Suge Knight blev nemlig i weekenden smidt ud af sit hus af en gruppe betjente, der arbejdede under anvisning af en dommer. Alle hans ejendele blev derefter puttet i en lastbil og kørt væk.

Eftersom Death Row Records gik konkurs i 2006 ser det altså lige nu ret sort ud for manden bag plader som "The Chronic" og "Doggystyle".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA