x

Læs Freja Kirks studiedagbog fra London – del 7

Læs Freja Kirks studiedagbog fra London – del 7

Se flere billeder af Freja Kirk i London

Sangerinden og sangskriveren Freja Kirk vandt i marts DPA's (Danske Populær Autorer, red.) og Bands of Tomorrows sangskriver-konkurrence for unge sangskrivere om en uge til London. Freja er af sted med kollegaen Alexander Grandjean fra søndag den 10. maj -16. maj og skriver dagbog fra studiearbejdet til GAFFAs læsere.

Der er booket sessions til hende alle dage med følgende markante sangskrivere, teknikere og producere:

Will Simms (http://12one.net/will-simms/) - #1 på Billboard-charten samt sange med for eksempel Lil Jon og Chad Hugo (Neptunes).
Michael Angelo (http://www.tileyard.co.uk/music/our-writers/6/) - Grammy-nomineret for Sam Smiths album, som han er tekniker på.
Grace Tither (http://www.tileyard.co.uk/music/our-writers/16/) -Ella Eyre, Christophers "Copenhagen Girls" m.fl., Kato, Nabiha, Brandon Beal, iSHi, Zara Larson m.fl.
Lorenzo Cosi (http://lorenzocosi.net/) - sange med for eksempel Lana Del Rey.Se flere billeder af Freja Kirk i London her
Tonino (http://www.tileyard.co.uk/music/our-writers/15/) - 6 top 10 sange i 4 forskellige territorier.

"Lørdag den 16. maj 2015

Sidste dag. Vi arbejdede til klokken to i går aftes, så vi sov "længe" til klokken ni, inden vi stod op for at lave morgenmad og gå i gang med dagen. I dag var planlagt som en slags "wrap up"-dag uden sessions med andre, men i stedet en ekstra dag, vi havde lagt ind for at lukke huller, indspille vokaler, rette tekster osv. Da vi stod op, kiggede vi på hinanden og var fuldstændig enige om, at vi var nødt til at tage ud og se noget af byen.

Det var Frejas første tur til London, og det eneste, vi havde set indtil nu, var studier, tog og taxaer. Så vi tog en Uber til Camden og stjal et par timer fra vores stramme tidplan til at spise morgenmad langs åen og kigge på boder. Selvom det er turistet, så er der en hyggelig stemning, og det var overraskende tiltrængt at lave noget andet end at være konstant kreativ og social og "på". Det var virkelig rart at have et par timer til at få snakket ugen igennem og lægge en plan for den næste tid – især, da det også har været så action packed en uge.

Vi kom tilbage fra markedet med følelsen af at være gået fra 1 procent overskud tilbage til en 7-8 stykker, så nu kunne vi gå i gang med dagens fire sange, der skulle færdiggøres - på få timer. Det er svært at være kreativ på kommando, når man både er følsom og perfektionist, så det er altid rarere at have god tid, når det er noget, der er vigtigt for en. Men med mindre man bare er langsom, så er det at have travlt vel egentlig enten et tegn på, at man er inspireret, eller at man gør noget rigtigt, så vi vælger at se det som en god ting, at vi har travlt. Dagen har været PERFEKT! Vi har danset rundt til alle vores sange, og hold nu helt op hvor er det bare sindssygt fedt!!!

Generelt har vi haft en helt overdrevet uge – langt over forventningerne, selvom de var høje. De mennesker, vi har arbejdet med, er folk, der normalt arbejder med internationale A-artister, så vi har sat stor pris på at få mulighed for at arbejde på det niveau, og vi er samtidig stolte af at have kunnet levere og få så god feedback, som vi har fået. Det er rart at arbejde med dygtige folk og stadig føle, at man kan bidrage, og at man er på niveau.

Vi føler helt klart, at vi har mødt nogle fremtidige nøglepersoner, som skal være en del af fremtidens Freja Kirk. Faktisk er det gået så godt, at vi har været nødt til at booke en tur mere i juli, hvor vi skal arbejde med de samme folk - weeeeee :)

Selvom vi har arbejdet hårdt i denne uge og ugerne op til, så var det naturligvis aldrig sket uden DPA og Bands of Tomorrow, som vi skylder en kæmpe stor tak til - og en særlig tak til Tobias Stenkjær for hans kæmpe indsats.

Det har været et fantastisk eventyr, og vi glæder os helt sindssygt til at komme tilbage om allerede halvanden måned og gentage succesen.

Hav det helt overdrevet fedt derude, Danmark - Det er snart sommer :)

Og tak fordi I fulgte med :) I kan godt glæde jer til musik herfra...

Kys og kærlighed,

A&F"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA