x

Opsamling med Salems bedste sange

Opsamling med Salems bedste sange

I 2002 annoncerede Salem at de ville udgive en pladetrilogi. Vildt prætentiøst, vil nogen måske mene, men det var ikke tomme ord, for det lykkedes gruppen at realisere ambitionen, da de udgav den sidste plade i rækken, der bærer navnet "From the Riverbank" (2005). De to første album i serien hedder således "I Kicked the Dog" (2002) og "The Anatomy of Pain" (2003).

Nu sender Salem så en opsamling med højdepunkterne fra de tre nævnte plader, betitlet "The Rest of the West", på gaden. Derudover finder man også aldrig tidligere udsendte sange på udgivelsen. Albummet bliver tillige lanceret i det store udland, så pladen kan ses som et forsøg på at sparke døren ind til markeder i blandt andet Tyskland, England og USA.

Salem præsenterede i øvrigt pladen ved et live-arrangement på Musikcaféen i København forleden, der af GAFFAs anmelder får fem stjerner og beskriver den som en "intens og stemningsmættet koncert" (se anmeldelsen af koncerten her på siden).

Pt. barsler Salem med deres sjette album, der forventes færdig til efteråret. Indtil da kan man hygge sig med "The Rest of the West", der udkommer den 16. april.

Salems hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA