x

Lyt til ny single fra Muse

Lyt til ny single fra Muse

Så er engelske Muse ude med deres fjerde single fra det kommende album "Drones", der bliver udgivet i juni. Sangen hedder "Mercy", som nu udkommer i kølvandet på de tre andre singler, "Psycho", "Reapers" og "Dead Inside".

Om den nye single siger bandet selv i en pressemeddelelse, at der i dens åbningslinie, "Help me, I've fallen on the inside", er tale om en reference til det nye albums hovedpersonener, som indser, at de har tabt sig selv og er ved at blive overtaget af de mørke kræfter, som de blev mødt med i "Psycho". Ud over allerede nu at mærke mørkets kraft kan Muse-fans i øvrigt glæde sig over, at der også snart er en musikvideo på vej til "Mercy". 

Albummet "Drones" bliver Muses syvende album og udkommer den 8. juni denne sommer. Bandets seneste album, "The 2nd Law", kom på gaden tilbage i 2012 - en udgivelse som GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen var mellemfornøjet over. Han gav pladen tre stjerner og skrev blandt andet: "For meget gøgl og genreleg. Mere velspillet rodebutik end sammenhængende rockplade. Muse virker i den grad som et band, der kunne bruge en producer til at holde snor i de vilde og flyvske ideer." Det skal blive spændende at se, hvorvidt det ny album fra briterne er mere stringent i sit udtryk. 

Foreløbig kan du lytte til "Mercy" via YouTube lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA