x

Ugens hitlister: Trackens top tre trækker stadig lyttere

Ugens hitlister: Trackens top tre trækker stadig lyttere

Ugens albumhitliste bliver i denne uge toppet af en poppet countrysanger med jysk dialekt. Det er Kandis-Johnny, der er strøget ind på hitlisten med sine yndlings-countrysange. Dermed mister Ed Sheeran sin førsteplads endnu en gang og må affinde sig med en andenplads. På tredjepladsen ligger Sam Smith og skubber derfor sidste uges nummer tre, Anne Linnet, en plads ned. Sam Smith kan iøvrigt snart fejre et-års jubilæum på hitlisten med 51 uger.

Albumhitlisten har desuden også en række af gamle kendinge, der igen har fundet vej til top 10. Det er Ariana Grandes "My Everything" på en sjetteplads, Shawn Mendes' "Handwritten", på en syvendeplads, Mellemfingamuziks "Militant Mentalitet" på ottendepladsen og Maroon 5's "V", der napper niendepladsen. Rosinen i pølseenden er stadig Rasmus Seebach, der har siddet på hitlisten i 78 uger, hvoraf de 16 har været som nummer et.

Knap så meget spænding er der på trackenes top ti, hvor ugens top tre tracks for fjerde i uge i træk har siddet på de samme pladser. Dog er fjerde- og femtepladsen indtaget af to oprykkere, nemlig sidste uges syvende- og ottendeplads, Lost Frequencies og Jason Derulo, der har byttet plads med Rihanna & Kanye West & Paul McCartney og Ellie Goulding, som i sidste uge sad på henholdsvis fjerde- og femtepladsen.

Top ti listen har desuden en debubant, hvor Suspekts samarbejde med Lukas Graham er kommet ind på en niendeplads med deres "Søndagsbarn". Years & Years og Skrillex & Diplo feat. Justin Bieber indtager de samme pladser som i sidste uge.

Se listerne i deres fulde længde her.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA