x

Taylor Swifts nye video slår rekord

Taylor Swifts nye video slår rekord

Der er masser af action, slåskampe, ild og lækre skår på spil i Taylor Swifts seneste musikvideo, "Bad Blood" – og det har verdens mange Swift-fans slet ikke kunnet stå for. Videoen fik nemlig intet mindre end 20,1 millioner views de første 24 timer. Dét er en helt ny rekord på Vevo, videoservicen, der huserer på YouTube og er ejet af Universal Music Group, Google, Sony Music Entertainment og Abu Dhabi Media.

Den populære Swift havde da også længe bygget spænding op til udgivelsen af videoen, idet man på hendes Facebook-profil over en længere periode dagligt kunne opleve afsløringer af kostume-billeder af de medvirkede i videoen – kvindelige stjerner som Selena Gomez, Cindy Crawford og Ellie Goulding, der hver især fik tildelt deres eget spion-navn til videoen. Taylor Swift selv går under aliaset "Catastrophe". Og nå ja, så har det også næppe gjort noget dårligt for antallet af video-views, at Kendrick Lamar også optræder i den og dermed giver alle kvinderne en smule mandigt modspil. 

Med den nye rekord har frøken Swift dermed slået Nicki Minaj af pinden, som ellers sad på førstepladsen med videoen til "Anaconda" fra 2014, der fik 19,6 millioner views det første døgn. 

"Bad Blood" stammer fra Taylor Swifts seneste album, 1989, der udkom i oktober 2014. Pladen fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Malena Salvado, som blandt andet skrev: "Jeg kan lide det. Om jeg overhovedet kan mærke det helt ind i maven, er jeg ikke lige så sikker på, men giver alligevel fire stjerner, for 1989 gør, hvad det skal. 

Du kan se den amerikanske sangerindes rekord-video lige her: 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA