x

Store forventninger: Paul McCartney i absolut topform

Store forventninger: Paul McCartney i absolut topform

Vi kan godt skrue forventningerne helt i vejret til, at The Beatles-legenden Paul McCartney indtager Orange Scene på årets Roskilde Festival lørdag den 4. juli. GAFFAs musikanmelder Christian Voldborg Andersen var nemlig til koncert med McCartney i går, hvor han spillede i Londons O2 Arena, og det gav fuldt hus i anmeldelsen.

Seks ud af seks stjerner kvitterede Andersen nemlig med og skrev blandt andet: "Fra første til sidste akkord var McCartney i topform under aftenens koncert i London. Selvom McCartney snart fylder 73 år, er der intet, der tyder på, at manden er pensionsmoden. McCartney er klar til at vælte årets Roskilde Festival."

Læs hele anmeldelsen her.

Særlig interessant er nok også den sætliste, som McCartney spillede. Han serverede nemlig hele 40 sange, hvor det omfangsrige bagkatalog blev grundigt besøgt. Han spillede blandt andet den 35-årige sjældenhed "Temporary Secretary", som han aldrig har fremført live. 

Det tør da også siges, at enhver fan af The Beatles næppe vil have et øje tørt, hvis briten kaster sig ud i en ligeså ambitiøs koncert til Roskilde Festival. Klassikere som "Lady Madonna", "Blackbird", "Helter Skelter", "Let It Be" og "Hey Jude" blev for eksempel luftet.

Der var også plads til gæster på scenen, og Dave Grohl blev således inviteret på scenen, hvor han både sang og spillede guitar på "I Saw Her Standing There". Du kan se en video af det her forneden. 

Ved annonceringen af, at han spiller på Roskilde Festival, udtalte McCartney selv:

"Vi har ikke spillet på en europæisk festival i fem år, så vi glæder os til at tage vores show med til en festival så stor som Roskilde til sommer. Jeg har hørt, at festivalen har en helt fantastisk stemning, så vi glæder os til selv at mærke den. Det er ved at være længe siden, vi sidst har været i Danmark, så I kan godt begynde at gøre jer klar til at rocke!"

Alle lørdagsbilletterne til Roskilde Festival er da også blevet revet væk. De meldtes udsolgt allerede i november.  Der er dog stadig billetter til salg for alle festival dagene, og de kan skaffes via GAFFA Live

Se Paul McCartney og Dave Grohl fyre den af på "I Saw Her Standing There":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA