x

The Script gæster Danmark

The Script gæster Danmark

The Script giver koncert i Falconer Salen i København 5. september.

Det er få bands, der får så øjeblikkelig succes som Dublin-trioen The Script. Allerede med deres første album fra 2008 gik bandet direkte ind som nummer 1 i både Irland og England. Siden da er dette nærmest blevet en vane for bandet. Med fire studiealbums i bagagen og over 20 millioner solgte albums har de været fast inventar på hitlister verden over. Bandet kan desuden bryste sig af, at de har været på tour med store internationale artister som U2 og Paul McCartney.

I Danmark har bandet nydt stor popularitet og spillet for fulde sale. I weekenden spillede bandet på årets Jelling Festival. GAFFAs anmelder Troels Frøkjær kvitterede med fem stjerner og kommenterede: "Det var livekoncert, når det er bedst... De viste på fornemste vis, hvad musikkens kraft kan udrette."

Det seneste album "No Sound Without Silence" fra 2014 har foreløbig toppet med en 11. plads på den danske albumhitliste. 

The Script har også gjort sig bemærket på tv, hvor deres musik er blevet brugt i populære serier som "The Hills" og "Vampire Diaries". Derudover har Danny O'Donoghue været dommer til de første to sæsoner af den engelske udgave af The Voice, hvor han delte opgaven med Tom Jones, Jessie J og Will.i.am. Netop Will.i.am medvirker på The Scripts single "Hall of Fame", der opnåede en #11 placering i Danmark i 2012.

Det er med stribevis af hits i baghånden og gennemførte liveshows, at The Script kan opleves i Falconer Salen 5. september.

Billetsalget starter den 29. maj, og billetter kan købes her

I mellemtiden kan du se musikvideoen til storhittet "The Man Who Can't Be Moved" fra debutalbummet fra 2008:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA