x

Pede B udgiver sang med L.O.C. og Ankerstjerne

Pede B udgiver sang med L.O.C. og Ankerstjerne

Inden sommersæsonen skydes i gang med festivaler over hele landet, er Pede B klar med nummeret "Min Liga" i et remix, der er lavet i samarbejde med L.O.C. og Ankerstjerne.

Om samarbejdet fortæller rapperen selv:

"Jeg er møghamrende glad for, at L.O.C. og Ankerstjerne ville lege med os på den her version. Deres stemmer og attitude på nummeret komplementerer universet perfekt! De er begge megaseje at arbejde sammen med, og alle leverede 100 procent deres A-game"

Det er ikke længe siden, at rapperen udgav sit meget roste album, "Byggesten", der indkasserede fem stjerner fra GAFFAs anmelder, og i løbet af foråret har han spillet landet tyndt i forbindelse med sin forårsturné, der afsluttes i de kommende uger med to koncerter på Stengade den 29. maj og den 30. maj, samt den 12. juni på Stars i Vordingborg. Derudover kan han opleves på Roskilde Festival til juli, hvor han spiller på Arena.

"Min Liga" ft. L.O.C & Ankerstjerne er netop blevet delt på Spotify og WiMP i dag, og du kan høre det lige her: 

Har du endnu ikke fået set Pede B i løbet af foråret, så kan du stadig nå at købe billetter til hans ekstrakoncert på Stengade den 29. maj lige her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA