x

Bjarne Corydon får smæk af dansk sangskriver

Bjarne Corydon får smæk af dansk sangskriver

"Hvem er egentlig Mister Corydon?" spørger sangskriver Kasper Søegaard i sin seneste sang med titel efter de sidste års finansminister, og han svarer selv i linjen lige efter: "Ham med elitehåret, jakken og tallenes ladte gun." 

Kasper Søegaard har skrevet en samling politiske sange og samlet dem på et kommende album med titlen "Politik". Den første single bliver "Mister Corydon" og er noget så savnet i denne tid som politisk rock. 

Det er dog ikke kun Bjarne Corydon, der får beats banket i nakken. Sangene handler om djøficeringen, om afstanden mellem borgere og politikere, så Lars Løkke, Pia Kjærsgaard, Joakim B. Olsen står også for skud ligesom spin-doktorene, den påståede terror og følelsen af afmagt er på dagsordenen. 

"Corydon for eksempel er ikke politiker. Han er en klassisk moderne embedsmandstype. En moderne Albert Speer, der lige så godt kan arbejde for Goldmann Sachs som en socialdemokratisk regering. Han er konge i sit liv, og når der ikke længere er en ministerplads, så er han fok færdig med at være politiker. Så er der et job i det private. Man accepterer elitens jongleren," siger Kasper Søegaard. 

Ifølge stort set samtlige danske medier udskriver Helle Thorning-Schmidt valg i dag klokken 11, og sangen er således højaktuel.

Sangen kan streames fra fredag, men spring ventekøen over og hør sangen Mister Corydon her

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA