x

Uhørt er klar med de første navne til årets festival

Uhørt er klar med de første navne til årets festival

Upcoming-festivalen Uhørt har netop offentliggjort de første 15 ud af 40 bands, der skal spille til festivalen på Refshaleøen fredag den 7. august og lørdag den 8. august. 

På listen over de bands, som er klar til at gå på scenen, når Uhørt for tredje år går løs, kan nævnes Spot- og Roskilde Rising-aktuelle The Entreprenuers, som spiller punk og støjende rock. Bandet har sans for det ukontrollerbare og skærer deres sange ind til benet, samtidig med at de laver melodistumper, som er fængende.

Borneland er et andet af årets navne, som spillede på Spot Festival i år og blandt andet har en koncert under Distortion i København i næste juni. Bandet udgøres af to brødre, som laver elektroniske beats og har en perfektionsitsk tilgang til produktioner og dj-sæt, muntre rytmer og hypnotiserende vokaler. Med i puljen er også bandet Det Kønne Kartel, som består af fire kvinder, som leverer folk-musik med topaktuelle-tekster om kønnene i nutidens Danmark. Endnu et navn er Møl, som spiller et crossrover af metal og shoegaze. Resten af navnene til festivalen Uhørt er:

Dør nr. 13, F.M.K, It's a Synth, Jet Black, Kejthåndet, Solotone, Manus Nigra, The New Investors, PALA, Mund de Carlo og Whores & Thieves.

Uhørt er en musikfestival med fokus på landets lovende musiknavne, som ikke er kendt i den brede offentlighed endnu. Tidligere har bands som for eksempel The Minds of 99, Keep Camping, Maskinvåd, Aphyxion, The Attic Sleepers og Sonja Hald optrådt til Uhørt Festival. Det er derudover en non-profit festival, som sætter fokus på bandudvikling, og hvor det er musikerne, som er i centrum. Festivalen så første gang dagens lys i år 2013.

Årets uhørte navne indtager festivalens tre scener på Refshaleøen fredag den 7. august og lørdag den 8. august, så hvis du vil have en forsmag på nogle af de fremadstormene navne inden for dansk musik, som måske kommer til at domiere på hitlisterne og streamingtjenesterne de kommende år, er det noget for dig.

Praktisk infomation om festivalen og billetsalg kan findes på disse sider:

Hjemmeside: www.uhoert.dk 

Billetter: https://www.billetto.dk/uhoert2015 

Facebook: https://www.facebook.com/events/554009441403853/ 

Uhørt finder sted på Refshaleøen, Refshalevej 207 A, 1432 København K

Se en video om festivalen her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA