x

Dramaet fortsætter efter B.B. Kings død

Dramaet fortsætter efter B.B. Kings død

Mørke beskyldninger svirrer stadig gennem luften i kølvandet på blueslegenden B.B. Kings død. Hans to døtre, Karen Williams og Patty King, anklager - som man i sidste uge kunne læse om på GAFFA.dk - uafhængigt af hinanden stjernens business manager, Laverne Toney, for at have forgiftet ham og dermed være årsag til hans død den 15. maj. Toney nægter sig fortsat skyldig.

King havde i lang tid kæmpet mod sukkersyge og var i ugerne op til sin død indlagt herfor. Den officielle årsag til hans bortgang er således en række mindre hjerteanfald, men ifølge Karen Williams og Patty King skulle Toney altså have givet den aldrende sanger og guitarist et "ukendt stof" hver aften hans sidste tid.

"Jeg tror, min far blev forgiftet og myrdet", udtaler begge King-døtrene.

Toneys advokat, Brent Bryson, er rasende over beskyldningerne, som ifølge ham ikke har det mindste på sig: "Anklagerne er ubegrundede og uberettigede og har slet ikke hold i virkeligheden", udtaler han. Ifølge ham er Toney dybt påvirket af sagen:

"Ms. Toney lider under ekstremt følelsesmæssigt stress på grund af disse ekstreme og usande beskyldinger," siger han.

Karen og Pattys advokat insisterer dog på, at anklagen skal tages alvorligt:

"Jeg tror, enhver ville være bekymret, hvis de blev forment adgang til at se deres kære i hans sidste tid", udtaler hun og henviser til det faktum, at de to døtre ikke så deres far i ugen op til hans død.

Om de alvorlige beskyldninger ender i en retssag, er endnu uvist. Toneys advokat opfordrer dog til, at fokus foreløbig bliver holdt på B.B. King og hans minde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA