Nyhed

Ed Sheeran afviser mors ønske om at kysse 9-årig datter

Den unge brite fortæller i et interview om mærkelige fan-ønsker

Den rødhårede charmør Ed Sheeran gav forleden interview til Entertainment Weekly, hvor han blandt andet fortæller om de mærkeligste ønsker han får fra sine fans, og især deres forældre:  

"Fansene er altid virkelig søde, rigtig høflige og taknemmelige. Forældrene er dem, der gør de ting, som jeg synes er meget mærkelige", og fortsætter:

"Der var en kvinde i San Francisco, der ville have, at jeg var hendes datters første kys – og hendes datter var 9. Hun sagde: 'Jamen Carrie Underwood gjorde det for en 11-årig dreng i sidste uge' Hvis en Carrie Underwood kysser en 11-årig dreng, så vil hans venner i skolen synes, han er sej. Hvis en 9-årig pige i skolen fortæller, at hun blev kysset af en 24-årig, så bliver der ringet til politiet."


I samme interview forklarer Sheeran, hvorfor han ikke tillader sine fans at fri til sine koncertoptrædener:

"Jeg får ønsker hver eneste dag. Vi siger altid nej, for hvis det er planlagt, så vil det også se planlagt ud. I går havde vi dog et spontant frieri. Det var en fyr, der stod i anden række, og en gang i mellem hev han et banner frem, hvor der stod: 'Frieri på scenen?' Og halvvejs igennem showet sagde jeg: 'Fuck det, bare kom herop!' Det var fedt, fordi det var spontant (…)"

Du kan se det spontane frieri her:

ANNONCE