x

Ed Sheeran afviser mors ønske om at kysse 9-årig datter

Ed Sheeran afviser mors ønske om at kysse 9-årig datter

Den rødhårede charmør Ed Sheeran gav forleden interview til Entertainment Weekly, hvor han blandt andet fortæller om de mærkeligste ønsker han får fra sine fans, og især deres forældre:  

"Fansene er altid virkelig søde, rigtig høflige og taknemmelige. Forældrene er dem, der gør de ting, som jeg synes er meget mærkelige", og fortsætter:

"Der var en kvinde i San Francisco, der ville have, at jeg var hendes datters første kys – og hendes datter var 9. Hun sagde: 'Jamen Carrie Underwood gjorde det for en 11-årig dreng i sidste uge' Hvis en Carrie Underwood kysser en 11-årig dreng, så vil hans venner i skolen synes, han er sej. Hvis en 9-årig pige i skolen fortæller, at hun blev kysset af en 24-årig, så bliver der ringet til politiet."

I samme interview forklarer Sheeran, hvorfor han ikke tillader sine fans at fri til sine koncertoptrædener:

"Jeg får ønsker hver eneste dag. Vi siger altid nej, for hvis det er planlagt, så vil det også se planlagt ud. I går havde vi dog et spontant frieri. Det var en fyr, der stod i anden række, og en gang i mellem hev han et banner frem, hvor der stod: 'Frieri på scenen?' Og halvvejs igennem showet sagde jeg: 'Fuck det, bare kom herop!' Det var fedt, fordi det var spontant (…)"

Du kan se det spontane frieri her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA