x

Emilie Esther varmer op for Kylie Minogue

Emilie Esther varmer op for Kylie Minogue

Hun vandt X Factor. Hendes første single "U N D I S C O V E R E D" er blevet spillet hyppigt i radioen, og den 12. juni når hendes sangkarriere nye højder, når hun skal være support for den verdensberømte popsangerinde Kylie Minogue, der giver koncert i det udendørs amfi-opbyggede koncertområde Skovdalen i Aalborg. Her vender Emilie Esther for en stund hjem til Nordjylland, hvor hun forhåbentlig får publikum i god stemning, inden Kylie Minogue går på scenen.

Kylie-mania i Aalborg
Det kommer ikke til at gå ubemærket hen i Aalborg, at Kylie Minogue kommer til byen. Der er nemlig skabt flere tiltag, som markerer den smukke australiers koncert i Skovdalen. På C.W. Obels Plads i Aalborgs midtby præsenterer udvalgte restauranter australske specialiteter. Aalborg Kongres & Kultur Center har fra pålidelige kilder fået at vide, at Kylie Minogue er vild med den australske dessert lamingtons, så måske kommer den også på menukortet.

Jomfru Ane Gade fester også med. Diskotek Manhattan byder både koncertgæsterne og andre Kylie-glade mennesker indenfor til en stemningsfuld efterfest, hvor en dj spiller op med både Kylies og samtidens store hits. Så der bliver fuld tryk på med musik fra de glade 80'ere, 90'ere og 00'ere! Afterpartyet åbner kort efter koncertens afslutning.

Billetterne kan købes her.

Du må stadig vente en 14-dages penge, før du kan opleve Kylie Minogue og Emilie Esther, men du kan tage et par numre at varme op med:

Emilie Esther – "U N D I S C O V E R E D"

Kylie Minogue – "Can't Get You Out Of My Head"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA