x

GAFFA juni er på gaden – med kæmpeinterview med Muse

GAFFA juni er på gaden – med kæmpeinterview med Muse

Så er GAFFAs sjette nummer på gaden. Intet mindre end 116 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, temaartikler, anmeldelser, koncertkalender, uddannelsestillæg og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie gælder Muse, som er aktuelle med albummet "Drones" og koncert på Roskilde Festival. Vi har mødt det storladne band i Los Angeles til en lang snak om blandt andet teknologi, der gør os til dræbermaskiner. Se også masser af billeder i det hele 13 siders maratoninterview.

Barbara Moleko er tilbage med sit andet album – og deler ud af erfaringer om lykke, positivitet og konkurrencementalitet.

Vild $mith er også aktuelle med deres andet album – bliv klogere på de tre medlemmer Vild Ting, Hvidmayn og Vild Son.

Faith No More er klar med deres første album i hele 18 år – og kan opleves på Tinderbox Festival. Vi har talt med bandet, der ikke lider af midtvejskrise.

Jason Derulo er en blød souldreng på toppen af poppen – og er ikke bange for at være vanvittig.

Till Lindemann fra Rammstein er aktuel med sit første soloalbum, "Skills in Pills" – og bruger pikken som kompas. Læs mere om hvordan.

Spot Festival er veloverstået. Oplev eller genoplev den gode stemning i en flot fotoserie.

GAFFAs halvårlige uddannelsestillæg er tilbage – denne gang med fokus på blandt andre Camilo & Grande, der bruger deres civile uddannelser direkte i deres musikalske karriere.

Du kan også møde Cisilia, The Staves og Jamie xx, se albumaktuelle Johnson svare på læsernes spørgsmål, læse om valgaktuelle Johanne Schmidt-Nielsens musiksmag og meget, meget mere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med juniudgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA