x

Tinderbox indfører venne-rabat

Tinderbox indfører venne-rabat

Om en måned finder den første Tinderbox Festival sted i Tusindårsskoven ved Odense med Robbie Williams, Calvin Harris, Faith No More og mange andre på plakaten. Nu vælger festivalen at sætte billetprisen ned med 25 procent på den måde, at hvis man allerede har købt én billet, kan man købe én til med 25 procent rabat. Det fortæller festivalen i en mail til alle billetkøbere. Det medsendte link er imidlertid åbent for alle og bliver for tiden delt på Twitter under hashtagget #tb15.

Vi har fået en kommentar fra talsmand Ole Dreyer om det usædvanlige tiltag.

Hvorfor har I valgt at sænke billetprisen med 25 procent en måned før festivalstart?

– Fordi vi har fået lavet nogle publikumsundersøgelser, hvor mange siger, at de gerne vil til festival, men kun hvis deres venner også vil med. Og så er vi blevet enige om denne vennerabat, så man kan tage en ven med med rabat.

Men alle kan jo købe billetter med rabat nu?

– Ja, men det er en fejl, som vi nu er ved at få udbedret, men hvis nogle køber billetter, uden at det er gennem en ven, så fred være med det. Og under alle omstændigheder gælder rabatten kun for en begrænset periode. Jeg tror, vi stopper den om en uges tid.

Skyldes rabatten, at I har problemer med billetsalget?

– Nej, billetsalget går rigtig godt. Vi regner med at ramme de 25.000, vi hele tiden har haft som mål. Men vi kan lige gå godt forsøge at få pladsen fyldt op, og vi har jo plads til 40.000 

Hvor mange billetter har I solgt nu?

– Det vil jeg ikke sige, men det går rigtig godt.

På Twitter er der nogle, der brokker sig, fordi de har købt billet til fuld pris. Kan du forstå, hvis nogle er skuffede?

– Ja, men så kan de jo få en ven med til rabatpris, og så kan de dele rabatten med 12 en halv procent til hver.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA