x

Videopremiere: Bluesmusik til det 21. århundrede

Videopremiere: Bluesmusik til det 21. århundrede

Fried Okra Band udkom med deres seneste album, "Back Into The River", i denne måned. Herfra stammer musikvideoen "My Kind of Woman". Se den her forneden.

Det er bluesmusik til det 21. århundrede, som den københavnske trio er eksponenter for. "Back Into the River" blev indspillet live i et lille baggårdsstudie i Valby, og det var måske et klogt træk, da Fried Okra Band tidligere har imponeret på scenen. I juli sidste år deltog de i Aarhus Jazz Festival, hvor de blæste GAFFAs musikanmelder Rasmus Espersen helt omkuld. Han kvitterede med seks stjerner og skrev begejsteret: " De sluttede således en fantastisk, men alt for kort, aften af med at sætte en tyk streg under, at original bluesmusik i aller højeste grad bør have en sceneplads til Århus Jazz Festival. Men de satte samtidig barren uhyggeligt højt." 

Det seneste album blev da også vel modtaget. GAFFA uddelte fem stjerner og konkluderede: "Fried Okra Band passer godt i selskab med den nutidige blueskanon, der tæller også Jack White og Gary Clark Jr."

Mand eller dukke, tænker man, når man ser den slet humoristiske musikvideo. Se den sprudlende "My Kind Of Woman" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA