x

Ny video: Maja Gry i samarbejde med De Dødelige

Ny video: Maja Gry i samarbejde med De Dødelige

I slutningen af marts udgav den sangerinde og sangskriver Maja Gry sin debut-ep under navnet "Rørt", men allerede fredag den 12. juni er hun klar med endnu en ep, som denne gang indeholder fire forskellige versioner (remix, remakes og reworks) lavet af blandt andre Joshua Lindemann og Andreas Ringblom. Den får titlen "Rørt På Ny", og du kan nu se musikvideoen til andensinglen, "Andre Planeter", her forneden.

På "Andre Planeter" har Andreas Ringblom fra bandet De Dødelige været inde over. Han har sat sit helt eget præg på singlens lyriske og sjælfulde univers i form af en mere elektronisk laid-back version som leverer eksplosive og lykkelige synthpop-omgivelser til singlen. Ringbloms evner var da også at mærke på De Dødeliges seneste ep, "Oplev". GAFFAs musikanmelder Nanna Jenner Jensen kvitterede med fem stjerner og skrev om duoen: "De to herrer har en skarp fingerspitzgefühl for at skabe storslåede popnumre iklædt en tung, melankolsk sindstilstand, der gennemsyrer både akkorder, lyrik og sound. Her skabes popmusik med intelligens og store tanker bag."

Musikvideoen har Maja Gry selv kreeret. 

Hun har tidligere vakt opmærksomhed med sin ep. Særligt P3s KarriereKanonen har taget den fire-sange lange udgivelse til sig og anbefalet samtlige sange på skift i deres ugentlige anbefalinger.

Mens Maja Gry arbejdede på "Rørt", var hun indenom lyddesign-studiet (Sonic College), hvor hun blandt andet mødte de fire dygtige producere Andreas Ringblom (fra De Dødelige), Søren Andreasen, Joshua Lindemann og Jeppe Kristoffersen (RÖMER). Under titlen "Rørt På Ny" vil de fire producere supplere den oprindelige ep med deres bud på remixes af singlerne "Too Close" - som udkom den 15. maj -  og naturligvis "Andre Planeter".

"Rørt På Ny" indeholder således den oprindelige ep "Rørt" samt de nye versioner. Den bliver fejret med en releaseparty i Dome Of Visions, København, torsdag den 11. juni.

Se "Andre Planeter" i dens nye Andreas Rinblom-udgave her:

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA