x

Iggy Azalea aflyser stor turné

Iggy Azalea aflyser stor turné

Iggy Azalea skulle i april have været på sin første store turné, "The Great Escape Tour", i USA. Den blev senere udskudt til september, og nu er den blevet helt aflyst. Det skriver NME.

I marts udsendte Azaleas pladeselskab Def Jam en pressemeddelelse, hvori de forklarede, at turnéen blev udsat til september for "at tage hensyn til det kreative holds tilgængelighed og turnéproduktionen." Azalea forklarede selv til Billboard: "Den er blevet udskudt, fordi jeg er en psykopat. Det er min første arena-turné, så det er en stor opgave, og jeg står selv for meget af den kreative retning, som jeg jo gør for alting."

Fans modtog i går en mail (fredag den 29. maj), som forklarede aflysningen: "Iggy Azaleas Great Escape Tour, der var planlagt til efteråret, er aflyst, og det vil være muligt at få billetterne refunderet. Der vil blive planlagt en ny turné, når Iggys nye album udkommer i 2016, og vi undskylder ulejligheden."

Modvinden stopper dog ikke her for Iggy Azalea. Fans af Nicki Minaj har påbegyndt en underskriftindsamling for at få frataget Azalea hendes Billboard Award for Top Rap Song. Den tæller på nuværende tidspunkt 20.000 underskrifter. Påstanden er, at Azaleas single "Fancy" blev udgivet for sent til at blive taget i betragtning til prisen.

Derudover skal Iggy Azalea senere i år have været hovednavn til Pittsburgh Pride. Hendes tidligere homofobiske og racistiske bemærkninger har dog gjort fans af festivalen utilfredse, og de har ligeledes begyndt en underskriftindsamling for at forhindre rapperen i at optræde. Festivalens arrangører bakker dog Azalea op og udtaler til den lokale presse: "Hvis vi troede, at Iggy Azalea var racist eller homofob, ville vi bestemt ikke have valgt hende som hovednavn til Pittsburgh Pride. Vi tror heller ikke, at hun ville have sagt ja til at optræde, hvis hun var racist eller homofob."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA