x

D-A-D-update: Koncerterne fortsætter, mens Stig kommer sig

D-A-D-update: Koncerterne fortsætter, mens Stig kommer sig

Det store rockbrag udeblev på Aarhus Havn i går, da D-A-Ds folkekære bassist Stig Pedersen faldt på den regnvåde scene i sine nye, højhælede støvler. Nu bekræfter Jesper Binzer over for Ekstra Bladet, at der er tale om et kompliceret brud på underarmen, lige over håndleddet. Dog forvisser Binzer om, at bassisten næppe vil kunne holde sig i ro de af lægerne anbefalede seks til otte uger, så han er nok snart at se på scenen igen.

Jesper Binzer fortæller til Ekstra Bladet om den ulykkelige hændelse: "Vi er alle rystede. Stig selvfølgelig mest, for han var igennem, et mareridt, efter at han via samaritterne blev sendt på skadestuen. Men også efterfølgede. Selv om han fik 'rigtigt gode piller', så måtte han igennem 'middelalderlige instrumenter', som rettede hans arm ud og en stor kraftig portør, der holdt ham. Det gjorde ondt. Og vi andre sad noget lamslåede tilbage."

Stig Pedersen har dog givet bandet sin velsignelse til, at de trækker en vikar ind i hans sted. Der er nemlig stadig flere store D-A-D-koncerter i vente. Den kommende koncert i Herning bliver således gennemført, bekræfter bandet fra deres Facebook-side, og koncerten på Østerbro med Dizzy Mizz Lizzy og Sweden Rock på onsdag kommer også til at løbe af stablen.

Publikum kan se frem til nogle lidt uvante D-A-D-koncerter, hvor bassisten ikke flankerer brødrene Binzer i et af sine farverige kostumer. Musikken spiller dog heldigvis videre.

Imens stryger de varme tanker ind til Stig Pedersen fra fans og musikalske kollegaer. Dizzy Mizz Lizzys Tim Christensen har for eksempel postet et billede på sin Facebook-side, hvor trioen ønsker bassisten god bedring:

 

Vi sender de varmeste tanker til Stig fra D-A-D og ønsker mest mulig god bedring!!

Posted by Tim Christensen on 29. maj 2015

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA