x

Copenhell serverer drinks med ulveblod

Copenhell serverer drinks med ulveblod

Copenhell er på alle måder heavy. Sidste år serverede festivallen drinks, der var lavet på gedekranier, og i år byder de så på en ny absint, som er tilsat ulveblod, skriver Ekstra Bladet. 

Det er bryggeriet Mikkeller, der står bag blodbryggen, som er lavet ved at blande vodka og gin og tilsætte urter, som det sig hør og bør i en absint: fennikel, bark, døde kamilleblade, appelsinskal, baldrian og selvfølgelig masser af malurt samt ulveblod. 

"Vi holder os på grænsen af, hvad vi må, men vi presser selvfølgelig grænsen op i det røde felt," siger Mixen Lindberg fra Mikkeller til Ekstra Bladet. 

Ulveblodet er tilført i en såkaldt "smoke infusion." Det vil sige, at man dypper træspåner i blodet, hvorefter man tænder op under træet, så man derved kan ryge ingrediensen ned i absinten. Voksen, der forsegler flasken, er naturligvis også tilsat lidt rovdyrsblod.  

Mikkeler garanterer, at ulveblodet er ægte og siger, at det stammer fra nordiske ulve, men de vil ikke afsløre, hvordan de har skaffet den røde helvedes-ingrediens. 

I alt er der tappet omkring 180 flasker Absindssyg. 

Det er i øvrigt nymåne under Copenhell, så det er almindelige langhårede og langskæggede heavy-fans, du spotter hyle mod himlen i den berusede midnatstime, ikke varulve. 

Copenhell er en heavy-festival, som afvikles på Refshaleøen i København den 18.-20. juni. Find billetter via Copenhell her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA