x

Hør Beiruts nye single – album på vej

Hør Beiruts nye single – album på vej

Beirut er orkestret, der kan få hjernecellerne til at danse på en hverdag. Nu udgiver de singlen "No, No, No," som ikke er nogen undtagelse. 

Sangen er en forsmag på det kommende album med samme titel som singlen. Sangen er allerede blevet luftet live, da Beirut spillede den til en koncert i Brooklyn, New York sidste år. 

Det nye materiale er lavet efter frontmanden Zach Condons sammenbrud i 2013. Zach Condon løb både ind i en fysisk og psykisk stopklods oven på en skilsmisse. 

"For første gang i mit liv begyndte jeg at tvivle på mig selv. Jeg havde virkelig ramt bunden," siger forsangeren.

Albummet "No, No, No," udgives i virkeligheden og i cyberspace den 11. september. Albummet bliver Beiruts fjerde og det første siden "The Rip Tide" fra 2011.

Beirut tager i forbindelse med album-udgivelsen på turné, men det tætteste de kommer på Danmark, er den 17. september, hvor de spiller på Paradiso i Amsterdam og den 20. september, hvor de spiller i Columbiahalle i Berlin. 

Sidst Beirut blev koncert-anmeldt i GAFFA bankede anmelderen fem stjerner i væggen og skrev blandt andet: "Publikum nynnede, klappede og hujede med og gav den smigrende frontmand en grund til at rode i det kaotiske hår og takke mellem numrene." Læs anmeldelse her

Hør Beirtus nye single "No, No, No" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA