x

Hør ny single fra Eminem

Hør ny single fra Eminem

Der har ikke været meget nyt omkring Eminem på den musikalske front de sidste par måneder, men nu er den nye single "Phenomenal" tilgængeliggjort for dem, der har hungret efter mere ny musik fra den aggressive rapper, siden han tilbage i november udgav nummeret "Guts Over Fear" i samarbejde med Sia. Det nye nummer "Phenonemal" er at finde på soundtracket til boksefilmen "Southpaw", der får dansk premiere til august. En film, hvor Eminem oprindeligt var sat til at medvirke i, men hvor udskydelse af projektet imidlertid resulterede i, at han altså kun bidrager til filmen på lydsiden.

"Phenomenal" starter ud med et tungt og langsomt beat, hvor refrænet bliver introduceret, inden Eminem får munden på gled. Produktionen kan tilskrives DJ Khalil, og det virker som om, de to i fællesskab har fundet en lyd, der vækker minder tilbage til Eminems gennembrud i slutningen i halvfemserne. I sangen rapper Eminem "Let me self-empower you/ When you're down and they're tryna clown the fuck out of you/ When you feel like you're running out of fuel/ I'll show you how to use doubter's fuel," så der ikke hersker tvivl om, hvorledes tekst og budskab hænger sammen med titlen på nummeret.

Eminem vendte tilbage i 2013 tilbage til rødderne på albummet "The Marshall Mathers LP 2", der fik fem stjerner af GAFFA og blandt andet disse ord med på vejen: "Eminem har atter fast greb om det, han gør bedst, og med afsæt i et visse steder nostalgisk tilbageblik er ordene, rimene og flowet sammen med alvoren, humoren og vreden med til at løfte The Marshall Mathers LP 2 som helhed." Læs anmeldelsen her. Måske er Eminem ved at finde tilbage til fordums storhed.

Hør det nye nummer "Phenomenal" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA