x

NorthSide-aktuelle Wolf Alice ude med ny venne-video

NorthSide-aktuelle Wolf Alice ude med ny venne-video

Så er den engelske, hypede pop-/rockgruppe Wolf Alice ude med en ny musikvideo til sangen "Bros", som figurerer på det kommende album, "My Love Is Cool", der er på gaden den 22. juni. Nummeret er en sang om venskab, hvilket også tydeligt fremgår af videoen, hvori man følger to veninder, der elsker hinandens selskab.

Om sangen og emnet siger gruppen selv: "Bros er en sentimental sang for os. Den er vokset og har forandret sig med os i løbet af de sidste år, hvor den har indtaget forskellige skikkelser, inden den blev den færdige albumversion. Det er en hyldest til barndommens fantasi og venskab og al den herlighed, der følger med. Responsen fra publikum, når vi spiller den live, har gjort os meget ydmyge," lyder det. 

Wolf Alice er som sagt snart klar med en ny plade, hvilket er den første udgivelse siden ep'en "Creature Songs" fra 2014 – nummeret "Giant Peach" har gruppen tidligere udsendt som førstesingle fra albummet. Wolf Alice selv har for nylig udtalt til NME, at den nye plade vil omfatte en blanding af forskellige genrer og sagde i den forbindelse: "Det er 100 procent ikke et grunge-album – det er et mere modigt album end det," og at det "vil overraske folk."

Den britiske gruppe spiller koncert på dette års NorthSide Festival i Aarhus som en del af en større turné, hvor de rammer både USA, Holland, Irland, Polen og England. Koncerten på NorthSides P6 Beat Stage bliver deres anden danske koncert i år og deres første koncert i Aarhus. De spillede tidligere på året support til Alt-J's koncert i Tap1 i København. Wolf Alice startede ud som et folk-inspireret pop-band, men er med tiden blevet mere rock-orienterede, selvom de har holdt fast i deres folk-rødder. Bandet er blevet sammenlignet med så forskellige navne som Elastica, Hole og The xx. 

Du kan se musikvideoen til singlen "Bro's" nedenunder. Find billetter til NorthSide Festival 2015 via GAFFA live, og tjek også GAFFAs festivalguide til danske festivaler ud lige her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA