x

Keith Richards: Jeg sniffede min far

Keith Richards: Jeg sniffede min far

(Nyhed opdateret fra kl.14.45)

For nogle timer siden skrev vi, at Keith Richards afslørede, at han havde sniffet sin fars aske. Men en vis Bernard Doherty fra PR-firmaet LD Communications, som repræsenterer The Rolling Stones, har netop dementeret Richards røverhistorie: "Det var en henkastet bemærkning, en spøg, og den har ikke hold i virkeligheden. Læg den under aprilsnar", udtaler Doherty.

Hvorfor den 64-årige rullesten holdt en hel verden for nar - eller gjorde han? - i de cirka fire timer, hvor historien stod til troende, vides ikke. Det er jo så tilsyneladende ikke en dosis af fars aske, som fik ham til at lyve.


Historien som GAFFA bragte den i eftermiddags:

I et eksklusivt interview på NME's hjemmeside afslører Keith Richards at have sniffet sin kremerede far (sic!). Adspurgt om, hvad det underligste Stones-guitaristen har sniffet i sit liv, svarer han:

"Min Far. Jeg sniffede min far. Han blev kremeret, og jeg kunne ikke modstå at sende ham op (i næsen) med et snif. Min far ville være ligeglad. Han var pisse ligeglad. Det røg ned uden besvær, og jeg er stadig i live".

Næst efter at være kendt som Rolling Stones-guitarist er Richards kendt for sit eksorbitante forbrug af kokain – der indtages via næsen. Tilsyneladende har Richards udvidet repertoiret til også at omfatte sin fars aske – hvad bliver det næste? Mors aske?

I samme interview fortæller Richards om sit værste trip nogensinde, som var engang, da én eller anden havde puttet stryknin i den navnkundige guitarists heroin, så han gik i koma.

Og det bedste trip? "Det er de gange du glemmer, men husker, fordi der efterfølgende er 15 personer, som fortæller dig, at du hang nøgen ned fra en lysekrone". Vi lader den lige stå et øjeblik.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA