x

Kvinde sigtet for blowjob under koncert

Kvinde sigtet for blowjob under koncert

For nogle hænger pop- og rockmusik uløseligt sammen med sex, og eventuelt også mere eller mindre lovlige stimulanser af den ene eller anden art. Befinder man sig i den engelske hovedstad London, kan det imidlertid meget hurtigt blive for løssluppent.

Det har en ung, walisisk kvinde måtte sande efter en koncert med Paloma Faith i Hyde Park sidste sommer. Netop nu ruller retssagen, hvor kvinden er sigtet for af have udført oralsex på sin kæreste under en heldagskoncert arrangeret af BBC Radio 2.

Efter at vidner havde gjort sikkerhedspersonalet opmærksomme på det angiveligt utérlige par, blev kvinden bortvist fra koncerten og efterfølgende anholdt. "Reglerne må være anderledes her i England," skal det i forbindelse med anholdelsen have lydt fra den walisiske kvinde.

Vred og frastødt

Friluftskoncerten i den engelske hovedstad bød på optrædener af blandt andre Blondie, Billy Ocean og Chrissie Hynde, men det var under koncerten med sangerinden Paloma Faith, at det for alvor blev hedt mellem det unge par - og også for hedt, ifølge flere omkringstående. 

"Indtil seksualakten morede jeg mig, i nogen grad," udtalte vidnet Mike Holden i retten forleden, og fortsatte: "Da det gik op for mig, at tingene var ved at gå for vidt, blev jeg frastødt og meget vred over det. Det var en familiebegivenhed, og der var børn i den umiddelbare nærhed."

Efter vidneudsagnet blev juryen præsenteret for mobiltelefon-optagelser af ugerningen. Der er endnu ikke faldet dom i sagen, erfarer britiske NME, som har opsnappet historien.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA