x

The Doors slutter cirklen

The Doors slutter cirklen

I 2007 udkom The Doors' uforglemmelige bagkatalog i fornemme "40th Anniversary Deluxe Editions." Og nu har Rhino Records så annonceret genudgivelsen af de sidste to Doors-album, "Other Voices" (1971) og "Full Circle" (1972). Der er med andre ord tale om de to album, John Densmore, Ray manzarek og Robbie Krieger indspillede og udgav efter forsanger Jim Morrisons tidlige død i 1971.

På dødstidspunktet havde Morrisons kolleger indledt indspilningen af "Other Voices," hvor de endte med at dele den vokale hovedrolle efter Morrisons bortgang i Paris 3. juli 1971. "Full Circle" udkom året efter - og er i den nye, genudgivne udgave forsynet med et enkelt bonustrack, betitlet "Treetrunk."

De to album udgives både separat på 180 grams vinyl og som dobbeltcd. De gamle optagelser er remastererede af den gamle The Doors-tekniker Bruce Botnick, og er på gaden senere på året. I 2013 mistede vi endnu et Doors-medlem, da Ray Manzarek (billedet) - manden bag The Doors karakteristiske orgellyd - tabte kampen mod cancer.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA