x

Rage Against the Machine-guitarist starter pladeselskab

Rage Against the Machine-guitarist starter pladeselskab

Hans utæmmelige guitarspil i politisk bevidste Rage Against the Machine (billedet) var en del af soundtracket til undertegnedes ungdom, og siden er det blevet til flere revolutionsromantiske soloalbum og samarbejde med Bruce Springsteen.

Som om, dette ikke skulle være nok, har den idag 51-årige Tom Morello nu annonceret, at han starter pladeselskabet Firebrand Records. Det nye pladeselskab har netop lanceret deres første, digitale udgivelse i form af nummeret "It's Like That" med Baltimore-rapperen Son of Nun.

"Der er ingen i 2015, som starter et pladeselskab for at prøve at blive Interscope Records," udtaler Morello til Rolling Stone og erklærer: "Vi har en meget klar mission, og det er at bringe revolutionær musik til enhver, som vil lytte til det." 

"Som en, der har tilbragt et par årtier på forskellige label, ser jeg det udelukkende fra kunstnerens perspektiv. Vi forsøger ikke at blive rige med Firebrand records. Vi forsøger at berige folks hjerte og bevidstheder," udtaler den idealistiske guitarist fra Harlem, New York.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA