x

Heimdals Sidste Vogter indtager DR Koncerthuset

Heimdals Sidste Vogter indtager DR Koncerthuset

Nicholas Westwood aka Kidd aka Heimdals Sidste Vogter. Denne rapper med mere har mange alter egoer, men det er den sidste betegnelse, som står bag koncerten i DR Koncerthusets Studie 3 fredag den 6. november.

Heimdals Sidste Vogter, som i den brede befolkning er mest kendt under navnet Kidd, brød igennem i 2011 med singlen "Ik' Lavet Penge" og fik allerede proklameret sin pension fra musikindustrien under et besøg hos Clement Søndag i 2012. Blot et år senere var han tilbage med dokumentaren "Kidd Life" og udsendte efterfølgende albummet "Kiddæssancen" i 2014. Et album, som dog ikke fik rosende ord på vejen og kun modtog en enkelt stjerne fra GAFFAS Maria Therese Seefeldt Stæhr med ordene: 

"Det er skønt, når der er nogen, der laver noget for at være på tværs – og det er også cool at være anti-finkulturel. Men talent og øvelse skal følge med. Mediestunt eller ej."

Noget bedre gik det på Vanguard Music Festival 2014, hvor GAFFAs anmelder Torben Holleufer gav fire stjerner under overskiften "Forfriskende fantasifulde overskuds-Kidd".

Under alter egoet Heimdals Sidste Vogter har rapperen netop udsendt sin debut-ep, som har fået titlen "Heimdals port". Ep'en har inditil videre kastet singlerne "Ruller stadig" og senest "En time til" af sig.

Ep'en "Heimdals port" er blevet produceret af producerne Carl Barsk, Mathias Leon, Emil Istid og Tais, som alle er en del af Hukaos-crewet. Hukaos gav for nylig en særdeles velbesøgt koncert på Spot Festival i Aarhus, hvor Heimdals Sidste Vogter også var med.

Billetsalget er startet i dag klokken 10:00. Billeter til koncerten kan købes på DR Koncerthusets webside: www.dr.dk/koncerthuset 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA