x

Lyt: X Factor-Emilie udgiver sin vindersingle i dag

Lyt: X Factor-Emilie udgiver sin vindersingle i dag

Da Emilie Esther vandt X Factor i marts, vandt hun ud over æren studietid i RecordPlant-studierne i Los Angeles til indspilning af en ep sammen med Remee og RedOne, produceren bag en blandt andet en række af Lady Gagas hits. Nu er første single fra ep'en klar, "Inescapeable".

Turen til Los Angeles har stået i skarp kontrast til Emilie Esthers daglige gang i Nordjylland, hvor hun har været til de afsluttende 9. klasseeksamener og sidste skoledag. Læs Emilie Esthers dagbog fra L.A. til GAFFAs læsere her.

Ved X Factor-finalen sang Emilie Esther vindersangen "Undiscovered", som handlede om starten på noget nyt, og den nyeste single er fortsættelsen af vindersangens koncept.

"'Inescapable' handler om, at det eneste jeg vil, er at synge, og nu gør jeg det. Det er en fortsættelse på min første single, hvor jeg havde muligheden for at vinde X Factor og havde muligheden for at gå i gang med i sangkarrieren. Den her nye sang handler om, at nu gør jeg det endelig – og det er det, jeg gerne vil," siger Emilie Esther.

På sangen lægger Emilie sin stemme ned over en uptempo instrumental-del, som består af blandt andet markante trommer og dybe korstemmer, som en kontrast til sangerindens lyse vokal.

Siden X Factor har Emilie spillet koncerter i hele landet, og på fredag den 12. juni skal hun varme op for Kylie Minogue, når denne gæster Skovdalen i Aalborg. Nu er 9. klasse et overstået kapitel for Emilie, og sommeren skal bruges til at arbejde med hendes ep, som udkommer til efteråret.

Hør singlen her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA