x

Kå giver to koncerter i april

Kå giver to koncerter i april

Kå debuterede i 2005 med albummet "Sammenbidt Blidt", der fusionerede nordisk folkemusik med vestlig indierock i hybriden indiefolk.

Nu er der mulighed for at opleve Kå i live-sammenhæng, når forsanger og sangskriver Katrine Villadsen, og et kompetent band – der gerne inkluderer diverse strygere – giver to koncerter.

Første gang torsdag d. 12. april på Rust, sammen med to andre upcoming-navne, Dreamjockey og Rhea. Næste gang d. 20. april på Råhuset med svenske Television Pickup og danske Atoi.

Kå er desuden klar med de første nye numre siden debutalbummet. Bandet arbejder for tiden hen mod en opfølger, og i løbet af april kan fire sangskitser fra denne proces downloades fra Kås hjemmeside ganske gratis.

Til koncerterne i april vil bandet dog spille alle gamle og nye numre med fuld besætning. Det nye materiale skulle ifølge Kå være mere tempofyldt og udadvendt end debutalbummet. Og så giver koncerterne debut til to nye medlemmer i bandet, Anders Hjort på tangenter og Cecillie Hyldgaard bag celloen.

Lyt til nye skitser fra Kå


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA