x

Noel Gallagher kritiserer et ukendt bands demobånd

Noel Gallagher kritiserer et ukendt bands demobånd

Få mennesker kan trække overskrifter som Noel Gallagher. Det skulle da lige være hans lillebror Liam Gallagher, med hvem han oftest mundhugges i det offentlige rum, og nu har han så endnu en gang gjort sig bemærket med sin stærke sprogbrug. Denne gang var kritikken dog rettet imod et ukendt band, der i forbindelse med en High Flying Birds-koncert rækte ham et demobånd. Cd'en viste sig at være helt uden skrift på, og det lagde den erfarne musiker straks mærke til:  

"Når du giver cd'er væk med dit lort", indledte Gallagher sin kritik med og fortsatte: "Der er ikke engang et fucking navn på, eller hvad jeres band hedder, eller et telefonnummer eller noget som helst. Ingen sangtitler, intet navn, intet som helst. Medmindre dette er et fucking psykedelisk albumprojekt fortæller jeg jer, at denne idiot kommer ingen vegne. Mange tak."  

Gallagher spørger efterfølgende hvad bandet hedder, hvorefter de svarer: "The Memo".

"The invisible man? Nej, The Memo", svarer Gallagher og fortsætter: "Kan du ikke fucking se ironien i det? En cd med intet skrevet på af nogen, der kalder sig selv for the Memo. For fanden – få mig ikke til at sige det."

Se en video af hændelsen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA