x

Roskilde Festival melder udsolgt af partoutbilletter

Roskilde Festival melder udsolgt af partoutbilletter

Samtlige 80.000 partout-billetter til årets Roskilde Festival er nu udsolgt, i øvrigt kun cirka 12 timer efter, at NorthSide tilsvarende kunne melde udsolgt af partoutbilletter. Et begrænset antal endagsbilletter er fortsat til salg til dagene onsdag, torsdag og fredag.

Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde siger:

"Lige siden vi i efteråret gik i gang med at afsløre musikken, har billetsalget ligget på et rekordhøjt niveau. Det betyder, at vi faktisk skal helt tilbage til midt i 1990'erne for at finde en årgang, hvor vi har solgt så mange billetter så hurtigt. Det er fantastisk, at så mange tusinder af deltagere går efter den fulde festivaloplevelse, hvor de bliver en del af et unikt fællesskab gennem otte dage. Samtidig betyder det, at vi kan se frem til endnu engang at leve op til vores non-profit formål og donere et større millionbeløb til velgørende formål. Det er jo en rigtig dejlig fornemmelse at starte en festival med."

Fortsat få endagsbilletter tilbage

Selvom alle partout-billetter er udsolgt, kan de hurtige fortsat sikre sig en tur på festivalen i år. Der er nemlig stadig få endagsbilletter tilbage til dagene onsdag, torsdag og fredag.

En dagsbillet koster 980 kroner inklusive gebyr.

Endagsbilletter til lørdag den 4. juli er udsolgt. Det er den dag, hvor blandt andre Paul McCartney, Suspekt og Nicki Minaj spiller på Orange Scene.

I år spiller navne som Paul McCartney, Muse, Pharrell Williams, Kendrick Lamar, Florence + The Machine, Disclosure, Nicki Minaj, St. Vincent, The War on Drugs og Mew på Roskilde Festival.

Pas på ugyldige billetter

Når Roskilde Festival er udsolgt, sælges der ofte billetter fra uofficielle steder – og oftest til overpriser. Hvis billetter stjæles eller mistes, kan billetnumrene gøres ugyldige. På denne måde kan svindlere forsøge at sælge billetter, som i virkeligheden er ugyldige. Det kan være svært at gennemskue, om disse billetter overhovedet er ægte.

Roskilde Festival kan ikke tjekke, om billetter, der er købt andre steder end hos officielle salgsstader, er gyldige. Alle interesserede opfordres derfor til udelukkende at købe endagsbilletter fra et officielt salgssted, før de bliver udsolgt. Eller vente til næste år.

Roskilde Festival varer 8 dage mellem lørdag den 27. juni og lørdag den 4. juli. Find endagsbilletter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA