x

Uhørt Festival klar med nye danske navne

Uhørt Festival klar med nye danske navne

Der er noget særligt ved at opdage et nyt band, og Uhørt Festival er stedet, hvor du kan gøre et fund. 

Festivalen er dedikeret til musik, der er på vej frem, og i dag er yderligere fire danske navne føjet til programmet. 

Velvet Volume, Rest In Beats, Shy Shy Shy og Moses: "Andreas" (hør alle fire længere nede). 

Velvet Volume består af tvillingerne Noa og Naomi samt lillesøsteren Nataja. De har ungdommens vildskab og fræser direkte ud ad landevejen med rå og uimponeret punk-rock eksekveret med guitar, bas og trommer. 

Rest In Beats spiller en blanding af pop og hiphop med danske tekster. Duoen, der består af Rezwan Farmi på vokal og Sebastian Rønde Thielke på knapper og beats, udgav sidste år deres debut-ep "Stadig med, Stadigvæk." 

Shy Shy Shy komponerer let og legende pop, som både er uskyldig og forførerende. Bandet består af Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard, og de har allerede erobret air-time på DR P6 Beat med singlen "Do Not Ask." 

Moses: "Andreas" har GAFFA tidligere haft i kikkerten. Duoen alias produceren Moses Fiellau og sangeren Andreas Odbjerg er tidligere af GAFFA blev kaldt juvelen af dansk R&B med et sensuelt tekstunivers og virkningsfuld instrumentering. Sangeren har også opnået radio-plads på P3.

Derudover er norske Chain Wallet klar til festivalen. Svenske The Bongo Club ligeså. Af nye navne kan også nævnes: Chronicle, Death Machine Moses, Slyck og Small Time Giants. 

Uhørt afvikles på tre scener på Refshaleøen i dagene 7.-8. august. Det er en non-profit festival med musikerne i centrum. Sidste år havde festivalen 3.000 gæster.

Find billetter via Billetto.

Hør Velvet Volume med "There's Nothing Here"

Hør Rest In Beats med "Stadigvæk"

Hør Shy Shy Shy med "Do Not Ask" her:

Hør Moses "Andreas" med "Juveler"

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA