x

Blur var nødt til at forlade scenen under koncert

Blur var nødt til at forlade scenen under koncert

Blurs koncert i The Empress Ballroom i Blackpool i England i går var nødt til at blive sat på pause i en rum tid, fordi en sikkerhedsbarriere foran scenen kollapsede i sættets andet sang.

Bandet optrådte med sangen "There's No Other Way", da uheldet fandt sted, hvor kraften fra publikum fik barrieren til at kollapse, skriver NME.

Blur stoppede koncerten i en rum tid, hvor de efterfølgende forlod scenen, mens deres crew løste problemet. Sanger Damon Albarn sagde: "Barrieren er ødelagt. Jeg hader, når det sker. Kan alle rykke en meter tilbage?" Selvom bandet ikke spillede, sang publikummet teksten til "There's No Other Way". Albarn fosøgte at udfylde pausen med en lille snak til publikum: "Er alt fint nu? Nej? Jeg har aldrig været i Blackpool før. Er der en ekspert her? Ligner nogle af jer eksperter?"

Da bandet efterfølgende gik ned fra scenen, smed guitaristen, Graham Coxon sit plekter over imod sikkerhedsvagterne, mens bassisten, Alex James tændte en cigaret på scenen, før han undskyldte problemet med ordene: "Vi vil komme tilbage om fem minutter, mens problemet bliver løst", og dette skete.

Blur udgav deres første album i 12 år, "The Magic Whip" i april, hvor albummet fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen med ordene:

"The Magic Whip er bestemt ikke et britpoppet piskesmæld, men derimod en melankolsk og magisk genopstandelse."

Koncerten i Blackpool var del af en serie af intimkoncerter før Blurs "British Summer Time Show" i Hyde Park i London den 20. juni. Blur er også blevet annonceret til at spille i en comeback-episode af TFI Friday, som var et klassisk 90'er- program, som kørte på britisk tv. De er et af navnene, som ellers tæller Liam Gallagher, Roger Daltrey og Ian Broudie fra The Lightning Seeds.

Genoplev Blurs klassiker "Parklife":

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA