x

Drake sagde nej tak til Mark Ronson

Drake sagde nej tak til Mark Ronson

Mark Ronson har offentligjort, at Drake takkede nej til et samarbejde på hans seneste album "Uptown Special".

Det fortalte han under et interview på det engelske talkshow Allan Carr's Chatty Man, som blev sendt i går på BBC Entertainment. Musikeren fortalte nyheden, da han blev spurgt af Alan Carr om sine højtprofilerede samarbejder. Ronson svarede på spørgsmålet således:

"Nogle få har sagt nej. Jeg vil ikke komme med nogle navne... Drake. Han var meget ærlig om det."

Den britiske musiker og producer er kendt for sine arbejder med for eksempel Adele, Lily Allen og den afdøde Amy Winehouse. Da det er prominente artister, som han henvender sig til, oplever han, at musikere takker nej "tit". Han siger endvidere: "Bare fordi jeg siger, at jeg gerne vil have en gæst på en sang, betyder det ikke, at de ikke indspiller deres eget materiale på samme tid."

Mark Ronson sagde også, at han ikke altid kan lide at spille dj-jobs, for som han siger: "Folk kommer op i min bås og vil have mig til at sige, at de har tabt deres parkeringsbillet. Nogle kommer bare op og spørger efter en vodkadrink. Det er uhøfligt."

Ronsons seneste album "Uptown Special" udkom tilbage i januar og har blandt andre Stevie Wonder, Bruno Mars og Tame Impalas Kevin Parker på albummets gæsteliste. I sidste uge havde Ronsons samarbejde med Bruno Mars på nummeret "Uptown Funk" haft sin 25. uge i top 5 på den amerikanske hitliste, Billboard Hot 100. Sangen kommer dermed op på siden af Leann Rimes' sang "How Do I Live?" fra 1997.

Albummet "Uptown Special" blev vel modtaget og fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Lars Lobner Jeppesen med ordene:

"Når 39-årige Mark Ronson ikke er med til at starte en ny bølge, er han i hvert fald med til at ride på den, og derfor er der også inkorporeret lettere pop-psykedeliske toner denne gang."

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA