x

Taylor Swift donerer penge til brandmand

Taylor Swift donerer penge til brandmand

Aaron Van Riper, som er en frivillig brandmand fra Texas, reddede sin familie fra en bilulykke den 6. juni, og det har fået Taylor Swift til at donere penge til manden.

Brandmanden reagerede på et nødopkald, som handlede om et harmonikasammenstød. Da han nåede frem til området, kunne han se, at hans egen kone, Amber og deres søn var med i ulykken. Efter at en indsamlingskampagne var opstartet for at kunne indsamle penge til at betale deres regninger fra hospitalet, som følge af større operationer, så Taylor Swift nyheden og donerede 15.000 dollar.

I onsdags blev donationen fra sangerinden givet, og da en underskrift med hendes navn kom frem, blev det bekræftet af Billboard, at donationen var givet af sangerinden. Donationen er nu nået op på 100.000 dollar, efter at over 2.000 seperate donationer fra andre frivillige er blevet givet.

ABD13 News rapporterer, at brandmandens søn siden er blevet udskrevet fra hospitalet, mens hans kone stadigvæk er indlagt. Han udtaler til samme medie om ulykken, hvor han siger: "Efter jeg havde set bilen, var jeg ikke sikker på, om nogle af dem levede. Der var ingenting tilbage af den."

I sidste måned var Swift indirekte med til at redde tre piger fra en bilulykke i Lousiana. Pigerne var kørt galt og sad fastklemt i bilen, og deres telefoner var løbet tør for strøm, men de brugte deres selvlysende armbånd, købt ved en Swift-koncert, til at tiltrække folks opmærksomhed.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA