x

Engelske medier skamroser Efterklang

Engelske medier skamroser Efterklang

Efterklang har siden den meditative og sfæriske debut "Tripper" fra 2004 været blandt de meste anerkendte orkestre i den hjemlige andedam.

For nylig udsendte bandet minialbummet "Under Giant Trees", der nappede 5 stjerner hos GAFFA – en bedømmelse, anmelderne i England, hvor albummet netop er udsendt, synes enige i.

På hjemmesiden Drowned in Sound, der er blandt de mest respekterede musiksider på nettet, får den nye plade den sjældne karakter 9 ud af maksimale 10 og bl.a. følgende ord med på vejen:

"It’s music to witness the dawning of new ages and the end of days as we know them, music to lose all perspective on and to fall into like a first love."

I magasinet Uncut, der er et af Englands 3 mest solgte musikmagasiner (foruden Q og Mojo) får "Under Giant Trees" 4 af 5 stjerner, og man kan læse følgende:

"Intimately Immense interludes from the Danish IMAXimalists"

I den landsdækkende avis The Independent får "Under Giant Trees" ligeledes 4 af 5 stjerner, og magasinet Plan B, der ikke giver karakterer, anbefaler det fem sange lange album som værende tre albums i et og nærmest udmattende gribende.

"Under Giant Trees" udkom 2. april på The Leaf Label i det meste af verden og i Danmark på Rumraket/A:larm. Netop nu er Efterklang i færd med at færdiggøre deres andet fuldlængde-album, der udkommer sidst i 2007.

Efterklang

Anmeldelsen hos Drowned in Sound


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA