x

Kurt Vile & The Violators gæster Danmark

Kurt Vile & The Violators gæster Danmark

Til vinter kan du opleve Kurt Vile & The Violators, når de lægger vejen forbi dansk grund på VoxHall i Aarhus onsdag den 4. november og lørdag den den 7. november i Amager Bio.

Inspireret af lo-fi kunstnere som Beck, Pavement og Smog, og i hælene på Tom Petty, Creedence Clearwater Revival og Neil Young, indspillede Kurt Vile sine første sange mellem 2003 og 2007, som han derefter udgav på hjemmebrændte cd-rommer. De blev senere udgivet på albummet "Constant Hitmaker" og "God Is Saying This To You". Vile har foreløbig et bagkatalog, der tæller fem studiealbum og har i øjeblikket et sjette i støbeskeen. "Det er overalt. Alt, du kan forestille dig har jeg gjort.. Det er, hvor jeg er lige nu. Jeg kan dykke ned i enhver verden og gøre dem sammenhængende," siger han selv om albummets substans.

Da Kurt Vile & The Violators for to år siden gæstede Amager Bio indkasserede de tre stjerner af GAFFAs anmelder, Peter Lykke Madsen, der skrev således: "Man skal først og fremmest gå til Kurt Vile-koncert, hvis man er med på at dyrke hans guitarspil, og det fungerer også virkelig godt, både på akustisk og elektrik, som han aftenen igennem veksler imellem."

Opvarmningsorkestret bliver amerikanske Katie Crutchfield, bedre kendt under kunstnernavnet Waxahatchee. Den unge sangerinde trækker på det introverte og personlige, som man kender det fra Cat Power og Elliott Smith.

Billetsalget bliver skudt igang onsdag den 17. juni klokken 10. Find billetter via GAFFA Live.

Varm op med nummeret "Freak Train" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA