x

Se dokumentar om Lukas Grahams tid i Hollywood

Se dokumentar om Lukas Grahams tid i Hollywood

Der var plads til store drømme fra Lukas Grahams luksusvilla i Hollywood, hvor bandet de seneste to år har arbejdet på det nye album "Lukas Graham (Blue Album)," som blev overraskelses-udgivet i dag. 

I en 15 minutters dokumentar-film kommer vi tættere på soul-stjernen Lukas og hans band, og vi følger blandt andet deres speed-dating i studiet, hvor producere får chancen, men ryger ud i en lind strøm. Dokumentaren er filmet og instrueret af René Sascha Johannsen og finansieret af den danske højttalerproducent DALI, der har støttet Lukas Graham på deres vej frem.

Dokumentaren foreviger tiden fra kontrakt-underskrivelsen med det internationale pladeselskab Warner gennem sangskrivningen og indspilningen af de nye numre med de valgte top-producere som samarbejdspartnere. 

Om det nye album, som dokumentaren følger tilblivelsen af, siger Lukas Graham: "Målet med dette album er at få folk til at grine, danse og græde – alt sammen inden for én time, men frem for alt, så håber jeg, det skinner igennem, hvor dybt vi elsker det vi gør." 

Kom tættere på med dokumentaren lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA