x

Jazz på Oslobåden

Jazz på Oslobåden

DFDS har indgået et samarbejde med Copenhagen Jazz Festival, som betyder, at festivalen letter anker og præsenterer nogle af dette års festival-navne på København-Oslo-færgen. Samarbejdet påbegyndtes i fjor, men er nu en officiel del af festivalens program.

Intimkoncerterne finder sted både før, under og efter selve festivalen. Første navn på plakaten er Alberte Winding/Benjamin Koppel, der spiller på Oslobåden den 2. juli. Duoen spiller både en voksen- og børnekoncert, hvor sidstnævnte er et forsøg på at formidle den ret så krævende jazz-genre til børn.

Det samme gør to af programmets andre jazz-artister, nemlig Djanzz og Moussa Diallo. Ifølge Country Manager for Danmark, Jes Mikkel Svare, er det som led i et forsøg på at "opgradere underholdningen om bord for alle vore passagerer".

Der er blot 180 tilskuer-pladser pr. koncert, som afvikles på to af DFDS' Oslo-færger, nemlig Pearl of Scandinavia og Crown of Scandinavia. Koncerterne afvikles både fra og til København/Oslo. På Oslo-København-turen kan jazz-entusiaster således få en smagsprøve på, hvad der venter dem i København, når jazz-festivalen får fast grund under fødderne.

Færgeturen og én koncert koster kr. 498 pr. person.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA