x

Son Lux kommer til Danmark

Son Lux kommer til Danmark

Det er muligvis ikke den mest kendte kunstner blandt danskerne, der den 8. november besøger Lille Vega i København, men Son Lux er efterhånden ganske kendt i internationale kredse, blandt andet via sit samarbejde med den anerkendte sanger/sangskriver Sufjan Stevens under det fælles navn Sisyphus. Bag kunstneren Son Lux gemmer sig amerikaneren Ryan Lott, der siden 2008 har udgivet  fire soloalbums og to ep'er.

Musikalsk befinder vi os i et noget mudret univers, da Son Lux' blander flere forskellige genrer, blandt andet post-rock, triphop og massive synthesizer-elementer i et kaotisk lydbillede, uden det nogensinde bliver vildfarende grundet Ryan Lotts evner indenfor komponering af melodier. Der er tale om musik med kant, der samtidig ikke skræmmer lyttere væk.

Til koncerten i Lille Vega medbringer Son Lux både guitarist Rafiq Bhatia og trommeslager Ian Chang, og de vil i fællesskab forsøge at få det stemningsfulde univers fra studieoptagelserne til at fungere i live-regi. Sidste år udkom Son Lux med ep'en "Alternate Worlds", og den udgivelse følger han nu op på med et fuldlængde album, der bærer titlen "Bones", som udkommer i næste uge den 23. juni. Son Lux gæster også Offspring Festival i Tivoli den 4.-5. september.

Varm op til både koncert og album med singleudspillet "Change Is Everything" her:

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA