Nyhed

Kom til eksklusive lytte- og interviewsessions på Copenhell

I samarbejde med Hi-Fi Scenen inviterer festivalen tre kunstnere, blandt andre Ensiferum, indenfor til unik lydoplevelse

Når Copenhell på torsdag for sjette gang åbner dørene til en forlænget weekend i enhver metalelskers dystre drømmeland, bliver det ikke kun på scenerne Helviti, Hades og Pandæmonium, det vil være muligt at opleve nogle af de største sværvægtere i dansk og international metal. For uden for festivalpladsen på den væsentlig mindre Hi-Fi Scene vil tre bands, henholdvis danske Konkhra, finske Ensiferum og en endnu ikke offentliggjort "Special Guest", være i centrum for hver deres session, hvor kun 50 publikummer får mulighed for at øre udvalgte numre fra bandets karriere under de allerbedste lydforhold på et Steinway Lyngdorf S-Series-anlæg.

"Hi-Fi Scenens sessioner på Copenhell er super interessante, fordi det giver et sjældent indblik  i skabelsesprocessen bag musikken", fortæller Jeppe Nissen, hovedansvarlig på Copenhell. Hver session vil på sin egen måde dykke ned i kunstnerens forhold til musik og lyd, men vil både favne dem, der er hardcore metalfans og genrens ellers uprøvede ører, skriver folkene bag Hi-Fi Scenen i en pressemeddelelse. Derudover vil de tre bands også blive interviewet af radiovært på P6 Beat-programmet "Sort Søndag", Anders Bøtter, der vil grave yderligere i kunstnernes forhold til deres egen musik.

Hi-Fi Scenen er et musikoplevelseskoncept udviklet i samarbejde mellem Hi-Fi Klubben og bureauet Volume, der i fællesskab ønsker at sætte fokus på den gode lyds betydning for musikoplevelsen. Dette har tidligere resulteret i sessions med blandt andre De Eneste To, Tina Dickow og Jonathan Johansson, ligesom Hi-Fi Scenens tilstedeværelse på Copenhell følges op af en mindre festivalturné til vores nordiske naboer på dette års Øya- og Way Out West-festivaller. Der kan bestilles billetter til weekendens sessions her.


Varm ørerne op til Copenhells tunge musik med danske Konkhra: 

ANNONCE